Palliatieve zorg voor jonge mensen

Terug naar het overzicht.

FIDES 25 jaar ERA Makelaar

Opgehaald
€ 0,00

Fides makelaars voelt zich thuis in Leiden met zijn historische binnenstad en de omliggende wijken die onze mooie stad zo’n veelzijdig beeld geven. We zijn hier al bijna dertig jaar gevestigd, dus we kennen elke steeg en iedere Leidse laan.

We kennen in Leiden ook de Kloosterpoort waar een prachtig gebouw staat: Xenia, een huis waar jonge mensen die intensieve en terminale zorg nodig hebben kunnen wonen. We beseffen als makelaar maar al te goed wat een prettig en warm dak boven je hoofd voor mensen betekent. Zeker als je intensieve zorg nodig hebt. Dat onderga je dan toch het liefst in een liefdevolle omgeving, een echt thuis! De link tussen Fides Leiden en Xenia Leiden is snel gemaakt.

Fides is dit jaar 25 jaar ERA makelaar! Dat is reden voor een feestje én de aanleiding om ons te verbinden aan Xenia, huis met een hart: van elke verkoopopdracht die voor het einde van het jaar binnenkomt doneren wij € 100,- aan Xenia.

U als lezer kunt onze actie ondersteunen door Xenia te steunen. Doet u mee? U kunt deze pagina ook delen met uw netwerk via de sociale media.

Bedankt,

Team Fides makelaars Leiden

Steun FIDES 25 jaar ERA Makelaar op social media: Deel deze acie op facebook Deel deze actie op twitter

Donaties

Datum Naam Bedrag

Doneren

.00