Terug naar het overzicht.

Jolanda, Floor & en Marette

Xenia is het enige hospice in Nederland, die palliatieve zorg aanbiedt voor jonge mensen. Een bijzondere, warme en liefdevolle plek midden in het centrum van Leiden.

Zoals veel van jullie weten werken wij hier alle drie al een aantal jaren als vrijwilliger. Marette als zorgvrijwilliger, Floor als kookvrijwilliger en Jolanda heeft hier gewerkt als gastvrouw. Wij hebben dus zelf ervaren hoe bijzonder deze plek en haar gasten zijn!

Iedereen doet er alles aan om naast professionele zorg, de gasten ook echt thuis te laten voelen in het huis. Iedereen in Xenia zorgt, kookt en helpt met liefde, geduld en ook gezelligheid. Er is veel aandacht voor gasten om wie ze zijn en hoe zij hun laatste tijd willen doorbrengen.

Xenia is voor veel kosten afhankelijk van donaties. Wij willen Xenia helpen door geld in te zamelen. Daarom gaan we in september in 8 dagen het eerste stuk van Camino del Norte naar Santiago de Compostella in Noord Spanje wandelen. We gaan ongeveer 25 km per dag wandelen en zouden het super vinden als jullie ons daarbij willen sponsoren! Elk bedrag, hoe klein dan ook, is van harte welkom!

Huidige stand van deze actie: € 2 855,00Kloosterpoort 4, 2312 EM Leiden info@xenialeiden.nl 071-5135454