Palliatieve zorg voor jonge mensen

 

Terug naar het overzicht.

Deelnemers aan: Leiden Marathon 2018

Een nieuwe uitdaging..... Meedoen aan een onderdeel van de Leiden Marathon en ook nog een goed doel ondersteunen......!
Na twee succesvolle edities in 2016 en 2017 gaan we dit jaar weer met een team meedoen met de Leiden Marathon en hiermee een goed doel ondersteunen, namelijk Xenia

Xenia is een zorginstelling voor jongeren en jongvolwassenen met een levensbedreigende ziekte. Door hun ziekte hebben zij in veel gevallen intensieve, verpleegtechnische en medische zorg nodig. De zorgverlening binnen Xenia wordt in een huiselijke omgeving geboden en komt zo het ‘dichtst bij thuis’. Voor het draaiende houden van dit huis is elk jaar weer enorm veel geld nodig.

De Leiden Marathon is in het weekeinde van 26 en 27 mei 2018. Sinds dit jaar start de Leiden Marathon met een wandeleditie. Kortom; voor iedereen wat wils!

Zaterdag 26 mei Zondag 27 mei
10 km wandelen 2,5 km kidsrun
21 km wandelen 10 km hardlopen
42 km wandelen 21 km hardlopen
5 km hardlopen 42 km hardlopen

Wil je meedoen en Xenia ondersteunen? Klik dan op onderstaande link en vermeld in de mail je naam en de afstand die je wilt lopen. Stuur eventueel een foto mee en een tekst die je op je actiepagina wilt vermelden. Wij zullen een actiepagina voor je aanmaken, waar sponsoren je kunnen ondersteunen. Je dient zelf nog een startnummer te kopen via de site van de Leiden Marathon. Je ontvangt van ons een loopshirt met daarop onder andere het logo van Xenia. 

Totaal opgehaald met deze actie: € 1 804,00

Steun Leiden Marathon 2018 op social media: Deel deze acie op facebook Deel deze actie op twitter

Ook meedoen met deze actie? Meld je hier aan